Filtreaza dupa:

Apasa aici

Aboneaza-te la newsletter!

Termeni si Conditii

Site administrat de SC SMART TOYS SRL si este destinat distribuitorilor.

Sediu Social: Str. Titu Maiorescu nr.6, bl.K2, sc.B, ap.15, Piatra Neamt

CUI: RO25186171 | Nr. Reg. Com: J27/211/2009

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

1. Termeni generali

Va rugam sa cititi urmatorii termini de utlizare cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site precum si a site-urilor existente sub acest brand. Ne rezervam dreptul de a modifica acesti termeni in orice moment, va rugam sa verificati periodic aceasta pagina pentru modificari. Prin utilizarea acestor site-uri, dupa ce am postat orice modificari ale acestor termeni, va manifestati acordul cu privire la aceste modificari, indiferent daca le-ati examinat sau nu si indifferent daca ati primit sau nu o notificare cu privire la ele. Daca, in orice moment alegeti sa nu acceptati acesti termeni de utilizare, va rugam sa nu folositi acest site sau oricare dintre site-urile noastre.

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

2. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis sau expus in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii, urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Prin vizitarea paginii producatorului, va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si site-ul nostru sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Administratorul site-ului face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie: Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

3. Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Noi nu putem fi considerati responsabili pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

4. Conditii transport/livrare

  • Comenzile se pot plasa online NON-STOP.
  • Procesarea lor se va face in functie de programul de lucru (L-V: 09-16).
  • Livrarea produselor se va face prin Urgent Cargus in 24 - 72h.
  • Costul livrarii este unic, in valoare de 20 RON pentru comenzile pana in 299.99 RON (pentru localitatile unde nu se percep km suplimentari).
  • Pentru comenzile mai mari de 299.99 RON, livrarea este Gratuita (pentru localitatile unde nu se percep km suplimentari).
  • Important: Pentru zonele definite de curier ca fiind în afara zonei 0 de livrare (de obicei sate, comune), se aplica costuri suplimentare de transport care vor fi comunicate odata cu confirmarea finala a comenzii.

  TRANSPORT GRATUIT IN PIATRA NEAMT.

5. Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

6. Disponibilitatea serviciului 

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul FORMULARULUI DE CONTACT, sau la adresa de email order@smarttoys.ro

7. Politica de preturi

Toate preturile afisate pe site-ul SmartToys.ro.ro includ TVA. Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. SMARTTOYS.RO va putea desfasura orice campanie promotionala referitoare la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SMARTTOYS.RO.

8. Procedura returului de produse in cazul denuntarii contractului

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii mai jos mentionati.

 Conform legislatiei din Romania aveti dreptul sa va retrageti din contractul la distanta (rezultat al unei comenzi online) si sa returnati produsele cumparate din magazinul nostru in termen de 14 zile de la primirea acestora.

Costul de transport pentru retur va fi suportat de magazinul nostru doar in urmatoarele situatii:

- Produse ce v-au fost  livrate  gresit;

Va trebui sa ne instiintati  pentru a returna  produsul si a fi inlocuit cu cel  pe care l-ati  solicitat dumneavoastra. 

- Produse ce nu sunt  conforme cu descrierea de pe site;

Puteti cere returnarea pentru rambursarea integrala a contravalorii sau inlocuire. Daca este posibila inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, se va plati diferenta, daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

- Produse nefunctionale / defecte in primele 24 de ore de la primirea acestora sau colete ce prezinta deteriorari (mentiunile cu privire la coletele ce prezinta deteriorari se fac exact in momentul livrarii, pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare). In acest caz clientul refuza primirea si plata comenzii. Primirea comenzii atesta integritatea expeditiei. In cazul primirii si acceptarii de catre client a coletelor trimise catre acesta cu dreptul de deschidere la livrare orice reclamatii ulterioare cu privire la integritatea produselor sunt nule!

In toate situatiile de mai sus, produsele trebuiesc  returnate in starea in care au fost primite, insotite  de toate  accesoriile si documentele originale si in ambalajul unitatii de vanzare a produsului original (Exemple, dar nu se limiteaza la: blister, cutie cu fereastra, ambalaj cadou, cutie display etc). Deteriorarea produselor / punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la pierderea dreptului de retur!

Nu fac obiectul returului produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, piese arse sau plesnite, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produse utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare  incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.) setari si instalari  incorecte, prize  fara  impamantare, patrunderea de lichide, metale, sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, exploatare peste limita de încărcare, prin utilizarea în condiţii de lucru extreme şi / sau prin forţarea oricărui parametru în scopul măririi performanţelor, alimentarea electrică necorespunzătoare (în afara limitelor admise de producător şi prevăzute în manualul produsului).

 !!! Daca clientul doreste sa returneze un produs fara a invoca un motiv obiectiv (asadar vina nu ne apartine), returul cade in sarcina clientului, atat din punct de vedere logistic, tehnic cat si financiar. Clientul trebuie sa se asigure ca produsul / produsele sunt protejate de orice deteriorare care poate surveni in timpul returului. Sugeram clientului final  sa solicite curierului asigurarea transportului si declararea valorii produsului pentru a preveni eventuale neplaceri ulterioare.

Echipa magazinului nostru va incerca prin toate mijloacele sa se implice in solutionarea oricaror probleme aparute.

Pentru a returna un produs in termen de 14 zile,acesta trebuie sa fie exact in aceeasi stare in care a fost primit si sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • Sa nu fie murdar, uzat, rupt sau deteriorate, cu urme de folosire,
 • Sa fie in ambalajul unitatii de vanzare a produsului original
 • Sa nu fi fost purtat, sau sa nu aiba mirosuri straine

 Noi va vom inapoia contravaloarea marfii returnate prin transfer bancar, in maxim 14 zile de la data returnarii produselor. Echipa magazinului nostru se va implica pentru a rezolva problemele aparute la anumite produse din cauze necunoscute sau care nu depind de noi.  

Formularul prevazut in anexa partea B la OUG 34/2014 - ART 11 de retur pentru articolele achizitionate de la magazinul nostru on-line, se completeaza si se trimite pe adresa noastra order@smarttoys.ro  

 Procedura de returnare a produselor:

1. Clientul va descarca formularul de retur de aici.

2. Clientul va completa formularul de retur

3. Clientul se asigura ca sunt indeplinite conditiile de retur mentionate mai sus : ambalajul unitatii de vanzare a produsului si produsul  este intact (ambalajul de vanzare a produsului face parte din unitatea de vanzare)

4. Clientul se asigura ca produsul va fi protejat pe perioada returului  de cutia de transport folosita.

5. Clientul va trimite produsul corespunzator ambalat impreuna cu formularul de retur completat catre magazinul nostru prin intermediul curierului la adresa: Strada Doctor Gheorghe Iacomi, nr. 5, Bloc H13, ap. 2, Piatra Neamt, Judetul Neamt, 610150 .

9. Conditii utilizare Voucher

Voucherele nu se aplica la articole deja reduse si pachete promo.

Daca esti in posesia unui Voucher si vrei sa achizitionezi articole de pe www.smarttoys.ro asigura-te ca esti autentificat (in cazul in care detii un cont activ).

eMAG Marketplace